ייצור קומפוסט הוא הדרך הטבעית והקלה למחזר. גזם צמחים ושאריות מזון נאכלים על ידי מיקרואורגניזמים
המפרישים חומר שחור אחיד ודק שלמעשה הואהקומפוסט.
החדרת הקומפוסט להאדמה יוצרת אדמה עשירה מאווררת ופוריה.
קומפוסטר מערבל הוא מיכל פלסטי דו קוני שמקצה הקונוס מכסה והמסתובב אנכית סביב ציר.
שאריות הגזם והמזון מוכנסות דרך הפתח לקומפוסטר ולאחר מכן יש לסגור את המכסה.
תהליך יצירת הקומפוסט מושפע מהרכב התערובת שבתוך הקומפוסטר, מכמות החיידקים
והתולעים ומהטמפרטורה. אחת ליומיים יש להפוך את הקומפוסטר מספר פעמים כדי לאוורר
את התערובת, לשפר את התהליך ולמנוע ריח.
נפח: 180 ליטר
חומר: פלסטי
ציר וחיזוקים: ברזל